top of page

SVAR PÅ SPØRSMÅL

Er bilder inkludert i fotograferingen?

Som standard er bilder inkluderert. Dersom oppdrag er avtalt per bilde, oppgis pris i vårt pristilbud. Du får alltid oppgitt antall bilder som leveres med på pristilbudet du får fra oss.

Hva koster fotograferingen?

Pris vil avhenge av hva slags bilder som ønskes og antall bilder. Vi tilbyr priser fra 2500,- og tilbyr noen av landets beste priser.

Følger etter behandling av bilder med i prisen?

Alle bilder som vi leverer inkluderer profesjonell retusjering, etterbehandling og optimalisering.

Hvor lang tid tar levering av bilder?

Avhengig av antall bilder, eller i tilfelle av video, avhengig av varighet av video, tar det normalt ca. 2 uker.

Er det mulig å få prosjektet klarere raskere og betale et lite gebyr for å sette prosjektet i vår prioritet, i så fall vil bildene eller videoen leveres omtrent 1-3 dager.

Hvor tidlig må fotografering bestilles?

Vi anbefaller å booke fotograf minimum 2 uker før fotografering. Vi kan selvsagt ta imot oppdrag på kortere varsel, dersom det er ledig kapasistet.

Vannmerker dere bilder med logo eller signatur av fotograf?

Som standard merkes ikke våre bilder med logosignatur. Ved utvalg av bilder der kunde ønsker å velge ønskede bilder, blir bildene vannmerket, men endelige produkt leveres uten noen form for merking.

Jeg har fått en lavere pris fra en annen fotograf, hvorfor velge dere?

Det er mange fotografer i markedet og prisen du får reflekterer både kvaliteten på servicen og kvaliteten på bildene du får. En fotograf med lite erfaring vil kunne tilby en mye lavere pris, men med dette vil du også risikere at bildene ikke blir gode, at fotografen ikke møter opp eller at øyeblikk rett og slett ikke blir fanget.

  • Facebook - círculo blanco
  • Instagram - Círculo Blanco
bottom of page